pondělí 15. září 2014

Profil: Veronika Zelníčková, doprovodný program


Animotéku dělám, protože ráda zkouším nové věci a přijímám výzvy, které se přede mnou objevují. Protože už dlouho chci lidem dokázat, že animované filmy nejsou jen pro děti a jsem přesvědčená o tom, že s Animotékou je to možné. Protože ráda poznávám zajímavé lidi. Protože mě to baví, i když je to spousta práce. Protože jsme dali dohromady tým, který do toho dává všechno. Třeba proto a pro dalších tisíc věcí.

Mým hlavním posláním je vymyslet, zajistit a realizovat pro naše diváky co nejlepší a co nejpestřejší doprovodný program. Animotéka totiž nejsou jen filmy samotné, ale i mnoho dalšího kolem. Už teď se těším na zajímavé hosty, workshopy, nejrůznější vystoupení, soutěže a ještě víc, tak se těšte taky! No a na každém večeru Vás s mým drahým “Canónem” zvěčníme do Animotékového fotoalba.

Mimo Animotéku pak nejraději trávím čas se svým o čtyři roky mladším dvojčetem (a zároveň další členkou našeho týmu), se svou druhou čtyřnohou ohaří sestrou, rodinou a kamarády. Fotím kde se dá a toho, kdo se dá, bavím se na koncertech, chodím do kina, sleduju filmy a seriály, čtu, pěju, sportuju, cestuju a tak dále, a tak dále. Pro více informací stiskněte jedničku...









Žádné komentáře:

Okomentovat