pondělí 22. září 2014

Posunutí UZÁVĚRKY a dodatek k ODMĚNĚ výherci soutěže o nejlepší animovaný klip

V průběhu posledních dní se nám sešlo několik mailů s otázkami kolem odměny pro výherce – proto jsme se rozhodli podmínky soutěže upřesnit, aby nedošlo k nejasnostem. Navíc také posouváme uzávěrku přihlášek, aby ti, kteří si informacemi nebyli jistí, měli možnost účasti v soutěži ještě přehodnotit.


ODMĚNA PRO VÝHERCE

Výherce soutěže vybírá kapela Poletíme?, jež zhodnotí odevzdané klipy a rozhodne, který je podle ní nejzdařilejší. Autor či autoři takového klipu pak mají možnost s kapelou podepsat spolupráci - konkrétně se dohodnout na zakázce na nový klip k některé z písní z nejnovějšího alba.

Celkově budou autoři odměněni v rozpočtu 10 000 – 20 000 Kč, z něhož se po vzájemné dohodě proplatí:

1) dosavadní práce = soutěžní klip (např. 5 000 Kč – po dohodě dle nákladů)
2) zakázka na nový klip (např. 12 000 Kč – opět dle nákladů)

Rozdělení rozpočtu, poskytnutého kapelou Poletíme?, bude záviset na vynaložených nákladech v soutěži a předpokládaných nákladech na zakázku na nový klip. Na přesném rozdělení se výherce/výherci dohodnou přímo s kapelou při domlouvání zakázky na nový klip, kde vzájemně zhodnotí náklady minulé i budoucí. 
Náklady se týkají jak materiálu a zázemí, tak ocenění práce autora/autorů.

POSUNUTÍ UZÁVĚRKY

Dále posouváme uzávěrku přihlášek do soutěže na datum 10. 10. 2014. Postup registrace a závazného přihlášení zůstává stejný.


Žádné komentáře:

Okomentovat